Doporučuji používat přípravek Symbivit a Vermesfluid

06.04.2018 08:00

 

Tyto přípravky používám již několik let a vřele doporučuji.

 

Symbivit - opět v prodeji

Popis a použití:
Symbivit rajčata a papriky je pomocný rostlinný přípravek určený k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami. Vytvořená mykorhíza umožňuje:

  • zvýšený obsah látek s antioxidačním účinkem
  • zlepšení výživy, růstu a zdravotního stavu zeleniny
  • vyšší výnosnost a odolnost
  • lepší chuťové vlastnosti
  • zcela přírodní pěstování zeleniny
  • výrazně snížená potřeba zálivky a hnojení


Přípravek je vhodný do volné půdy, skleníků i fóliovníků. Zejména pro rajčata, papriky a ostatní plodovou zeleninu (okurky, dýně, melouny, lilky, mochyně), přípravek může být použit i pro fazole, hrách, veškeré cibuloviny, ovocné keře a stromy. Není vhodný pro rostliny z čeledi brukvovitých (brokolice, květák, zelí, kapusta, kedlubny, ředkev, řeřicha, křen, atd.), merlíkovitých (řepa, špenát, atd.).

 

Vermesfluid - opět v prodeji

Speciálně vyrobený z Vermikompostu (produktu kalifornských žížal).

Přispívá k zvýšení vitality a kondici rostlin, k rychlení růstu, vyššímu kvetení,a tím většímu množství a dřívějšímu dozrávání plodů – zelenina a ostatní.

Použití: pro biopěstitele, vinaře, ve sklenících, pařeništích, polní podmínky ....
Vermesfluid Plodová zelenina je určen pro přihnojování rostlin, trávníků, keřů, stromů, zálivkou a postřikem na list a pro hydroponii. Je prostředkem preventivní ochrany, sníží poškození listů savým hmyzem, působí preventivně proti houbovým a plísňovým chorobám (okurky, rajčata, papriky, brambory, vinná réva, u jahod potlačuje plíseň rodu Verticillium, u trávníku plíseň sněžná).